In samenwerking met de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ontwikkelde Smelne's Erfskip een internet informatie toepassing, speciaal voor gebruik op de mobiele telefoon (smartphone) of tablet. De tablet is echter alleen bruikbaar als deze een internet connectie heeft (Wifi of 3G). Natuurlijk kunt u de app ook op uw gewone PC of laptap thuis bekijken.

Om de app altijd de laatst bijgewerkte informatie te laten weergeven hebben we er voor gekozen de app vanuit uw internetbrowser te benaderen. U tikt op de URL balk in: www.app.smelneserfskip.nl. De app wordt nu geladen waarbij u kunt kiezen of u uw huidige lokatie wilt weergeven. Dit is handig, omdat u bij gebruik van de geografische kaart in de app, de route naar een gewenste plaats kunt bekijken.

Aanvankelijk staan er op de kaart ontzettend veel z.g. markers getoond. Dit zijn de aanduidingen van alle lokaties van zaken die wij in de app hebben opgenomen. Door op de knop "categorie" te klikken komt u in een lijst met alle categoriën, welke u naar wens uit- (en later weer aan-) kunt klikken. Binnen een categorie kunt u nogmaals een keuze maken uit de items binnen een categorie. Als u daarna weerr naar de kaart kijkt, ziet u dat het aantal markers aanzienlijk is verminderd en dat u makkelijk kunt zien waar de objecten van uw keuze gesitueerd zijn.

De app is blijvend in ontwikkeling. Nog niet overal staat alle relevantie informatie. Ook gaan we in de toekomst proberen actuele (tijdelijke) interessante zaken in de app te vermelden. Heeft u suggesties? Schroom dan niet dit te melden bij de beheerder van de app, per mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onder de categorieën is ook de categorie POI opgenomen (Point of interest, belangrijke locatie). Hieronder treft u subcategorieën aan als Horeca, Informatiepunt, Podia enz. enz. U kunt bijvoorbeeld voor uw bedrijf tegen een geringe vergoeding een aanduiding op de app verkrijgen. Stuur ook hiervoor een e-mail berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


donateur

Monumenten

Facebook

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button