Donateurs

Steun Smelne's Erfskip: wordt donateur

Om de waardering voor ons cultureel erfgoed op een goede manier te blijven benadrukken en vorm te geven is veel inzet van veel mensen nodig. Misschien is dat iets voor u. U kunt uw belangstelling onderstrepen door donateur (en vrijwilliger, zie onderaan dit artikel) te worden van Smelne's Erfskip voor minimaal € 12,50 per jaar. Hiervoor ontvangt u dan 3x per jaar ons magazine. Voor donateurs buiten de gemeenten Smallingerland en Opsterland geldt een minimum bijdrage van € 18,50. Het verschil komt door de verzendkosten van het magazine. (Binnen de genoemde gemeentes zorgt een grote groep vrijwilligers voor het bezorgen van het blad).
 
Klik hier om het aanmeldingsformulier uit te printen.
Na invulling en ondertekening graag verzenden naar:

Penningmeester Smelne's Erfskip
Broekfinne 169
9213 RP Drachten

U kunt u ons ook bellen (0512 54 34 30 – Gerrit Leistra) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.): wij nemen dan contact met u op.
 
Smelne's Erfskip heeft van de belastingdienst de ANBI-status gekregen. U kunt dus uw donatie als gift meetellen bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting.
Hieronder volgt de informatie die vereist is in het kader van de ANBI-status.
 
Doelstelling
Het behartigen van de belangen van het cultuur-historisch erfgoed van de gemeente Smallingerland, alles in de ruimste zin des woords.
 
RSIN/fiscaal nummer
816178136
 
Beleidsplan
Het beleidsplan 2013-2017 vindt u hier.
 
Bestuurders
Namen, functies en verdere gegevens staan onder de knop Contact/bestuur
 
Beloningsbeleid
Bestuurders en vrijwilligers krijgen niet betaald voor het werk dat zij voor de stichting verrichten. Uiteraard worden door hen ten behoeve van hun werkzaamheden gemaakte kosten vergoed.
 
Uitgeoefende activiteiten
Het beleidsplan (zie hierboven) biedt de nodige informatie.
 
Financiële verantwoording
De meest recente financiële gegevens vindt u hier.
 
Steun Smelne's Erfskip: wordt vrijwilliger
 
U kunt ook nog vrijwilliger worden. Er is werk genoeg om ons cultureel erfgoed te behouden en verder te ontwikkelen. En: vele handen maken licht werk. Onder de knop Vrijwilligers vindt u meer informatie.
 
 
Gerealiseerd door Sugarmice